Batterianlæg fra BYD og Huawei

På denne side finder du batterianlæg fra BYD og Huawei, til lagring af energi fra solcelleanlæg og til lagring af billig energi det kollektive elforsyningsnet.

Lagring af solenergi til fremtidig brug

Et batterianlæg til solcelleanlæg er en mulighed for at kunne lagre overskudsenergi fra solcelleanlægget. Når solen skinner, genererer solcelleanlægget energi, som straks bruges i den elektriske installation, og den overskydende energi leveres ofte til det kollektive elforsyningsnet. Med et batterianlæg er det muligt at gemme den overskydende energi til senere brug i den elektriske installation, og dermed udnytte solenergien på overskyede dage, om natten eller ved strømafbrydelser. 

Batterianlægget kan sikrer en stabil og pålidelig energiforsyning uafhængigt af solens tilstedeværelse. Det kan desuden sikre en maksimal udnyttelse af solenergi og reducerer spild og uafhængighed fra strømnettet. 

Er du tvivl om hvilket batterianlæg du skal anvende til dit solcelleanlæg?

Er du i tvivl om hvilket batterianlæg du skal anvende? Så kontakt gerne DANAVI for en snak. DANAVI kan vejlede dig i hvilket batterianlæg, der passer til ditsolcelleanlægget, eller kan erstatte det nuværende batterianlæg, hvis det er defekt. 

Tilbehør